вторник, 20 януари 2015 г.

Съвети за основните типове осветления?




Съвети за основните типове осветления?
Осветлението е част от един дом, офис и т. н. Към него трябва да се подходи внимателно и професионално. Тук ще ви дадем някои основни съвета за 3 вида осветления.
Съвети свързани с основното осветление. Желателно е да съобразете всичко с основното осветление. Тук се  има предвид -  размер  на помещението и каква точно е  височината на тавана. Препоръчително е да изберете една по жълта и мека  светлина, която създава уют и спокойствие.  От полза е предварително да обмислите броя на  ключовете  за контрол на осветлението. Избирайки  качествени плочки за баня, обмислете и какво осветление да поставите в банята, което е едно от най- посещаваните помещения в дома ви. Добра идея е основното осветление да се комбинира с второстепенни източници. Също така  балансираната комбинация от таванна лампа или полилей с нощни лампи също ще ви гарантира уют и комфорт по всяко едно време на денонощието. Вече има всякакви модели, които подобряват и почистването на качествени смесители, плочки и т. н. благодарение на доброто осветление, при което се вижда всичко.
Съвети свързани с работното осветление. Често срещан пропуск е в кухнята да няма подобно работно осветление.  В повечето случаи се ползват луминесцентни лампи или лунички, монтирани под шкафове и рафтове. За жените важен кът е мястото, където се подготвят за излизане – огледалото. Там  светлината трябва да идва равномерно и от 2 - те страни, а не отгоре. В детската стая, работно осветление също е необходимо.Това е мястото, което може би светлината играе важна роля за детето ви. Важно е да бъде добре осветено детското бюро,където ще се пише, чете и учи.
Съвети свързани с  декоративното осветление. Това осветление често бива пренебрегнато. Именно то обаче придава топлината и комфорта на един дом. С помощта на свещите, вашето декоративно осветление ще ви накара да се чувствате по  спокойни и ще се наслаждавате на дома си. Те внасят спокойствие и романтика, но преди всичко помислете за безопасността. Можете да създадете и едно по приглушено осветление с цвят подхождащ на интериора.  Само с едно осветяване на дадени предмети като вази или сервизи,  ще повишите настроението в стаята и ще създадете красиви блестящи отражения. Това са малки тайни и трикове, за постигане на идеалният дом благодарени на правилната светлина, която използвате. Ако не разбирате от монтажа и подредбата на осветителните тела се обърнете задължително към професионалисти. Във вашият дом на кой тип светлина  наблягате? Преди да ремонтирате домът си, добре обмислете вариантите за мястото на ключовете и техният брой. По  - добре да има от колкото да няма.

Няма коментари:

Публикуване на коментар